ДУША укр
Залиша за собою слід
Шлях новий без кінця шука
Де зупиниться ще не зна.
Все блука спокій тільки сниться
На душі тій чи хрест чи місяць
І з якого боку у храм
Які молитви яким богам .
Як подивиться хтось з небес
Чи Ісус чи його брат Зевс
Колись чорний туман розійдеться
Гріх гіркими сльозами виль`еться.
Хай не буде земної межі
Буде раем душа у душі
Праведнішої правди нема
На всі цвинтарі правда одна .
24 лютого 2003
Свидетельство о публикации №110091708448
Николай Талашко Гранёный 17.06.2011 12:18 Заявить о нарушении