Тепла л1тня н1ч...
Кицька на руках сидить.
Блискотять на небі зорі,
Місяць, мов ліхтар, горить.
Цвіркуни пісні виводять,
Матіоли, м'яти смак…
Тіні танцем дивним ходять,
Шарудить в траві їжак.
Нашорошить вуха кішка,
Яблуко впаде в саду…
Тихі кроки по доріжці –
Може, щастя я знайду.
Свидетельство о публикации №110091706727
Ну а Оля пошла к Бори.
Шучу Оля.
Сеймский 20.07.2012 22:08 Заявить о нарушении