Помилка-д вчина мене бентеже,

Помилка-дівчина мене бентеже,
А як додати: вона дуже мила
І я завжди шукаю в собі сили,
Та світ так наполегливо жорсток,
Та мріє біс і діскутує Бог,
Бажає Воланд щоб я продав душу,
Та ще додав краплиночку із тіла,
А я бажаю собі, міцно мушу,
Страждає душенька,назавжди біла!...
Так хто купує: ангол або нечистий?
Не знаю!  Розиграють карти віста!....
Господь, віддай мій гріх на вила!
Колись ця Жужа добре спокушала,
А я залишився без неї в карнавалі....


Рецензии