Вишньоцвiт

За гОрами високими,
Долинами широкими,
Де живе вишневий рід,
Квітне місто Вишньоцвіт!

Там ростуть вишнята-діти,
Там цвітуть пахучі квіти,
Там барвистий небокрай,
Це чарівний,дивний край!

Править містом Вишньоцвіт
Дуже мудрий Вишньодід.
Молодь усьому навчає,
Навіть витівки прощає.

Вишньомама й Вишньотато
Новий день зустрінуть радо,
А весела дітлашня,
Непосида-комашня,

Вже портфелики збирає,
В Вишньошколі час не гає!
Щоб усе на світі знати
Треба добре працювати!

Там - де дружба,там - де сміх,
Лінуватись - просто гріх!
І тому,вже сотні літ,
Розквіта вишневий цвіт!


Рецензии