Форми

В дивнім світі - живуть форми,
 В чудовім мирі серця глибше
 Там є ти, там є любов, там є енергія
 Дитинством пахне там...

В дивнім світі - живуть форми,
 В повітрі чистім, в чистім літі
 У превеликій рівновазі душа і тіло там,
 Саторі там двох вічно юних сил...

В дивнім світі - живуть форми,
Ні краплі не фізичні, одже, - не брудні
Ти і я у світі тім два птаха  - ІНЬ І ЯНЬ


Рецензии