Прусак на столi

Помазані медом столи
Чорніють іржавими цвяхами
В’язкість опівночі пропахла
Неохайними думками
Вода дніпрова зовсім не смачна
І стіни тонкі, чутно все
Все, що не треба цієї ночі
Та загалом, як і попередньої


Я з’явлюся на горизонті згодом
Скраю, тихо й обережно,
Мовчазно, дивно та доречно
Щось станеться, беззаперечно,
А зараз – спи…


Рецензии