Велосипесня

Ночь, огни, дома, больницы
Отразились в острых спицах,
В голове моей всё ясно -
Продувается прекрасно!


Esperante:

Nokta strato kaj biciklo!
Vento kantas en la ciklo,
Tra la kapo kaj pensemo
Gxi trairas sen problemo


Рецензии