***

Як забути почуття,
Що мені бентежить душу?
Ні, немає вороття,
Я тебе забути мушу.
Як же жити, коли ти
Нас в майбутньому не бачиш?
Ти наважився піти,
Не страждаєш и не плачеш.
Сподіваюся, що іншій
Будеш гарним чоловіком,
А мене не згадуй більше
Ти – в житті моя помилка.
Лиш тоді забуду я
Все, що сталося між нами,
Коли пісня солов’я
Заговориться словами.


Рецензии