Я паперовий човник на вод...
Давно на "ти" із силою тяжіння.
Тобі відкрию серце лиш тоді,
Коли ти в мене проростеш корінням.
В клітинку чи в лінійку папірець...
Яка різниця! На плаву? Чудово!
На бортику написано: "Кінець"?
Облиш, не треба - це всього лиш слово.
Хай без вітрила, навіть без стерна,
Та відчайдушну мрію не спаплюжу.
Я марю океанами без дна,
Не пропонуй мені тепер калюжу...
Свидетельство о публикации №110091405251
Наташа Сёмка 24.10.2010 15:48 Заявить о нарушении
Лилия Аль 24.10.2010 16:23 Заявить о нарушении