Веселкова осiнь
Щедро листя розсипала,
Малювала,розкладала,
В літа кольорів прохала:
- Літо щедре,не жалкуй,
Фарби теплі подаруй!
Літо стиха засміялось,
І проханню дивувалось:
- Ще такого не було,
Літо восени прийшло!
Ну та добре,подарую,
Навіть дещо розфарбую.
Постарались дві сестриці!
На березі і осиці
Жовті плями,і руді,
І червоні,й золоті.
Ліс увесь розфарбували,
Навіть сонце здивували!
Стала осінь веселкова,
Різнобарвна,кольорова!
Свидетельство о публикации №110091404514