Мамо

Мамо

Скільки всього лише в одному слові:
веселий сміх, надії і жура;
Простої і безмежної любові,
мов сонце випромінює вона.

Скільки думок, тепла і доброти,
ночей без сну, переживань і ласки;
Мов зірка в небі  сяєш ти –
Як образ намальований із казки .

Приспів

Мати – найдорожча людина,
мамо – ти на Світі одна.
Для дочки і для сина –
досвід безцінний дала

Скільки стежок минуло під ногами,
скільки пісень розлито навкруги;
На серці залишились рани –
та усмішка незмінна крізь роки.

Скільки всього пройшло крізь теплі руки,
ставши безцінним з дотиком твоїм;
Були і зустрічі й розлуки –
і ясні дні міняв похмурий грім!

Приспів

Мати – найдорожча людина,
мамо – ти на Світі одна.
Для дочки і для сина –
досвід безцінний дала

Скільки життя випробувань послало
і скільки доль дано тобі одній;
Але ніщо надовго не спиняло -
на материнській стежці нелегкій.

Нехай будь-що життя приготувало –
усе ділили щиро навпіл ми;
Щось нам дало, а щось воно забрало –
та слово мати – лине крізь роки!

Приспів

Мати – найдорожча людина,
мамо – ти на Світі одна.
Для дочки і для сина –
досвід безцінний дала


Рецензии