Гончар

Гончар крутив свій круг, і докрутився...
З-за купи горщиків не видно неба!
Хоч би на мить ліпити зупинився
і запитав: " кому їх стільки треба?"
Все те добро, по суті, - лиш пісок,
що в океані щастя йде під воду.
Життя із купи глиняних мисок
ту витягає, що лежить зі споду.


Рецензии