Жива
М.Ю. Лермонтов
А я пішла ... так краще, так болючіше,
За вікнами зима, знову зима?
Навесні, ти знаєш, все зазеленіє.
Не бійся, не помру, я знову жива!
Жива, дихаю, не бійся, не тобою,
- Дихаю свободою, тієї, що не легко.
Коли мій краник кисню повний,
але подиху не вистачає, від чого? ..
А я ушла… так лучше, так больнее,
За окнами зима, опять зима?
Весной, ты знаешь, всё зазеленеет.
Не бойся, не помру, я вновь жива!
Жива, дышу, не бойся, не тобою,
- дышу свободой, той, что не легко.
Когда мой краник кислорода полон,
но вздоха не хватает, отчего?..
24 декабря 2009г.
Свидетельство о публикации №110091005271