Illusion

I remember my December.
You remember your July.
We’re together since November.
Since December I’m in lie.

I had locked in my illusion
I seen angel in the sky
Who are you? I’m in confusion.
I can’t find you, but I try. 

Set me free from satisfaction.
Set me free and say goodbye.
You were sleeping or reflection
Give me left from live in lie.

Andrey V. Zakharov  (31.08.2010)


Рецензии