Прощальний лист

Твої вуста, як мед солодкий,
А очі твої голубі,
Не раз дивилася на небо
І згадувала їх.
А руки твої, мов ті крила,
Які нам Бог подарував.
Обійми твої - яд для мене,
Тому що вмить завжди зникав.
А сердце мліло і боліло
З думками що тебе нема.
Мов АНГЕЛ ти зникав бездушний,
Не думав ти про почуття.
А я все мучилась, ридала.
Для мене був ти лиш єдиний,
Та не звертав уваги ти,
Коли ти йшов, я вся горіла
І плоть моя, мов вся кипіла.
Та ти не думав, не гадав,
Ти просто йшов, як Бог великий,
Але запам'ятай, а краще запиши:
"Кохання - це секунда миті,
Яка була і вже нема.
Та ти не знайдеш тої миті,
Яка була, а ти впустив,
Крильми-руками не зловив."
Останнє слово "прощавай"
Назавжди я скажи.
Дивися краще і знайдеш,
Але мене вже не вернеш...


Рецензии