Я вознесу тебя над землею
ЛУНОЮ,НОЧНОЮ КРАСОТОЮ...
УКРОЮ ФАТОЮ,МОЕЮ МЕЧТОЮ
НАПРЕСНИЦЕЙСУДЬБОЮ,БУДУ С ТОБОЮ
ПРОСТОЮ,ПРОЙДУСЬ СТОРОНОЮ
СТАНУ ТВОЕЙ СЕДИНОЮ,ТИШИНОЮ
ИСКРОЮ,КРОВЬЮ,СУДЬБОЮ,СОЛЬЮСЬ
ПРОЛЬЮСЬ,РАСТВОРЮСЬ,ЯВЛЮСЬ...
ИНОГДА БОЮСЬ,ЗЛЮСЬ-ПРИЗНАЮСЬ
КАЮСЬ,СДАЮСЬ ,СМЕЮСЬ,ОТДАЮСЬ
ПОЛНОСТЬЮ ТЕБЕ, В ЛЮБВИ ПОДЧИНЮСЬ
I lift you up ABOVE GROUND
Moon, nocturnal beauty ...
UKROYU FATOYU, my DREAMS
NAPRESNITSEYSUDBOYU, will be with you
SIMPLE passing PARTY
Become your gray hairs, Silence
ISKRA, blood, destiny, SOLYUS
STRAIT, solutions, shall appear ...
SOMETIMES I'm afraid, angry recognized
I confess, I give up, laugh, Give
FULLY YOU, LOVE Subordinating
Свидетельство о публикации №110090607498