Ти вбачиш

Колір його очей — свічення
Він тій, хто хоче битися з туманом.
Він  тій, хто так тебе потрібен.
Коли ти бачила його в вікні
Він сонцем червоним здавався
Поклав на квітки криж  мідяний
Вин візьме рукоять меча
І ти вбачиш: колір його очей —
свічення   


Рецензии