Час

Чому ми час ніколи не цінуєм ,
Чому летить він поміж нас ,
Можливо ми не так шануєм ,
Наш найкращий живий час !
 
Скільки в метушні згубили ,
Ми того дорогоцінного часу ,
Та скільки маєм ще згубити ,
На своєму дуже недовгому віку !
 
Благаю вас , щоб ви змогли ,
Це як найшвидше зрозуміть ,
Та памятать це дуже гарно !
Навіщо ж гаяти його?


Рецензии