Любимой

Мрія моя ти єдиная ,
Пісня одна особливая ,
Кохана ти ж моя милая ,
Любов моя невловимая ,
Зірка найкращая , ясная ,
Квітка найліпша , прекрасная .
Всім серцем кохаю ,
Другої не знаю ,
Другої не хочю ,
Бо ж більше не зможу ,
Так палко , так ніжно ,
Так сильно та довго ,
Когось ще кохать !


Рецензии