навiяно чеканням...
фіранки на вікнах
дверні пройми-роти
чекання вердикту - спокуса...
* * *
рух ровера колес
асфальтові вершини
і вектор до мети - іди...
* * *
кавова гуща у горнятку
шум міста за вікном
напроти співбесідник - щастя...
* * *
обійми сну міцнішими ставали
а він беріг їй мрії
вона знала і кохала...
Свидетельство о публикации №110090304593
Дякую.
З теплом, ...
Виктор Дульчак 06.09.2010 19:28 Заявить о нарушении
з повагою,
Катерина Гвоздева 07.09.2010 18:10 Заявить о нарушении