Depeche Mode - But Not Tonight. Рус. Укр

Oh God it's raining
But I'm not complaining
It's filling me up with new life
The stars in the sky
Bring tears to my eyes
They're lighting my way tonight
 
And I haven't felt so alive
In years
 
Just for a day
On a day like today
I'll get away from this constant debauchery
The wind in my hair
Makes me so aware
How good it is to live tonight
 
And I haven't felt so alive
In years
 
The moon
Is shining in the sky
Reminding me
Of so many other nights
But they're not like tonight
 
Oh God it's raining
And I'm not containing
My pleasure at being so wet
Here on my own
All on my own
How good it feels to be alone tonight
 
And I haven't felt so alive
In years
 
The moon
Is shining in the sky
Reminding me
Of so many other nights
When my eyes had been so red
I'd been mistaken for dead
But not tonight

                Но не сейчас
Дождь поливает,
Но меня не смущает -
Новой жизнью наполнит меня.
Звезда ввысоке
Будит слёзы во мне -
Её светом покрыта земля.

И годами я не был таким
Живым

Хоть бы на час
В день такой, как сейчас
Убеги от проблем, что несёшь.
И ветер в пути
Поможет найти
Радость в том, что ты живёшь.

И годами я не был таким
Живым

Луна
Светит ярко ввысоке,
Напоминая мне
О ночах других,
Но не волшебных таких.

Дождь поливает
Но не огорчает,
Что я абсолютно промок.
Здесь в тишине
Спокойно так мне.
Хорошо, что один быть я смог.

И годами я не был таким
Живым

Луна -
Светит ярко ввысоке,
Напоминая мне
Какою жизнь была,
Когда бороться не было сил,
Я даже о смерти просил,
Но не сейчас.

                Та не сьогодні
О, Боже, дощ ллє,
Та не засмутить мене -
Життям новим він наповнить усе.
У небі зоря,
Будить сльози вона,
Мене сьогодні вперед веде.

І роками я не був таким
Живим

І в день такий,
Як сьогодні простий
Я втечу від постійних гріхів.
І вітер вночі
Допомагає мені
Зрозуміти, що пожити б хотів.

І роками я не був таким
Живим

Місяць
На небі ясний
Нагадає мені
Про час зовсім інший -
Не такий як сьогодні

О, Боже, дощ ллє,
Я не стримую себе
Подобається промокнути мені
Тут на самоті,
Лиш на самоті,
Як добре бути одному сьогодні мені

І роками я не був таким
Живим

Місяць
На небі ясний
Нагадає мені
Про інші ночі страшні,
Коли очі червоні були
Мене б з мертвим переплутали
Та не сьогодні

*Клип:


Рецензии