Kyps omena

- Mit' sin' odotat? Revi pois tuo kyps' omena!
- Mut mummo sanoo, ett' se on pahaa.
- Jumalan t'hden! Se on vain omena muusta kasviarhasta!
- Mut mummo sanoo...
- Ok,ok! S' oot oikeassa. Mummoni sanoo samaa minulle...


Рецензии
уТЕЧКА информации :))

Яблокова Ева   29.09.2010 00:04     Заявить о нарушении