Школа - 1
Зустрічає в перший клас.
Вчителів в ній безліч є,
Атестати нам дає.
***
В кожній школі він живе,
На уроки діток зве.
Поки вчаться - він мовчить,
А перерва – то кричить.
***
В класі діток він тримає,
Поки вчитель їх навчає.
Є історії, є мови,
Є із БЖД основи...
***
В спеку, дощ і навіть сніг
На шкільний спішать поріг.
Вчителі їх вчать читати,
Віднімати, додавати.
***
Супроводжує дітей,
В ньому книги, ручка, клей.
Гумка, зошит, олівець,
Пензлі, циркуль, папірець.
***
Букви всі від А до Я
Вивчить з ним шкільна сім’я.
Зустрічі з ним дітки ждуть,
В перший клас із ним ідуть.
***
Які уроки вже були,
Що назавтра задали...
Пам’ятає всі оцінки,
Навіть ті, що з поведінки.
Відповіді: школа, дзвінок, урок, учні, ранець, буквар, щоденник.
Свидетельство о публикации №110090101622
Юрий Чистяков 08.09.2010 14:52 Заявить о нарушении
Всё-таки надумали новую книгу делать?)))))))
Наталья Гуркина 2 08.09.2010 20:40 Заявить о нарушении
Юрий Чистяков 08.09.2010 20:45 Заявить о нарушении
И будет здорово что большая коллекция и на трёх языках!!!! На даный момент, если я не ошибаюсь, аналога подобному проэкту нет.
Наталья Гуркина 2 08.09.2010 22:44 Заявить о нарушении