Малюнок серцем

Годинник зупинився,
відраховуючи мої
хвилини щастя.
Не владна
більше над ним.
Небезпечна прив`язаність
слів
у малюнок серцем
склалася.
Кисень осів
у грудях.
Руками зв`язаними
я знайшла тебе.
З першого погляду
оповита
лозою виноградною
палітра життя
заграла
кольоровими барвами.
Яскрава
зірка горить для тебе
уночі.
Буде сумно,
відкриєш вікно -
знайдеш мене у сяйві.
Променем сонця
удень
зігріваю тебе, -
малюнок серцем
відбивається на м`язах. (28.08.2010)


Рецензии
Годинник зупинився,
відраховуючи мої
хвилини щастя. -
- саме так?

Костинский Андрей   01.09.2010 00:23     Заявить о нарушении