Кохатися поглядами
ти.
Мої клітинки
подумки
поглядом
відчувають твій настрій.
Він вгадується з кожним
ударом грози.
Мовчиш.
Очі, прозорої сльози
ковтаючи смуток,
виразні.
Тремтиш.
Збудженими краплями
сковзаю униз.
Підіймаюсь вогнем
по шкірі.
Полум`ям зіниць
обпікаємось.
Гориш у мені
сором`язливим
поглядом-
бажанням
прихованим.
Поцілунками повік
збуджуємо
один одного. -
Звикли
кохатися поглядами. (28.08.2010)
Свидетельство о публикации №110083105915