***

Над гэтым горадам
                туман і шэры пыл,
Пад ім ніколі ўжо
                не загамоняць нівы.
З ягоных могілак
                ледзьве кранае слых
Шэпт волі
                мужнай, слабай, незгасімай.


Рецензии