***

Господь, ні, нічого не сплутав,
Господь,Він мудріший за нас,
І я, розриваючи пута,
У тому впевнялась не раз!
До мозгу кісток - я є жінка,
Думками, мо' я - чоловік,
Незібрана - від того гірко,
Ще й ворог - мій гострий язик.
Чуттєвості трішки поменше -
І був з мене, ой, гарний хлоп!..
Думок пробиває тверезість,
Аж суплю cуворо чоло.
Люблю міцні м*язи, статуру,
І благо - щоденний спортзал,
Та схильність до тістечок - згубна,
Й характер, мов та стрекоза.
Галантною бути над міру
Я можу, однак,не завжди,
І словом "перченим" огрію,
Якщо щось пішло "не туди".
І янгол, і демон з*єднались,
У суті мого Інь і Янь.
Господь, він не сплутав нічого,
Я маю жіноче ім*я
І розмір бюстгальтеру пишний,
Волосся густе і м*яке...
А ще - пробиває на ніжність,
Хоч можу напитись саке
Під настрій, гайнуть на рибалку,
Романтику дальніх доріг...
Люблю я із лазні стрибати
В колючий, розпушений сніг.
І вабить мене надприродно
Красивий жіночий дизайн.
Люблю запах свіжих покосів,
І неба затаєну даль...

Господь, Він нічого не сплутав -
Я сильна до міри й слабка,
Я - жінка - ознака набута,
Урождена...і нелегка!


Рецензии