Фото
Забула майже я про нас
І тільки фото між книжками
Нагадує що було з нами
В душі всі спогади тримаю
Хоча тепер прекрасно знаю
Все, що було - то ні до чого
А просто так, хотілося нового
Але усе нове коли-небудь старіє
І я надіюсь, що колись зумію
Найкращою у цьому світі стати
Щоб змусити тебе пожалкувати
А поки що себе я заставляю
Завчити слово : "білше НЕ КОХАЮ!"
І щоб для відповіді сил мені хватило
Сказати: "фото я спалила"...
Свидетельство о публикации №110082908120