Куди ж ти зник?..
Так холодно - майже зима
Здається, я така єдина
Як лід під назвою Людина
Не вбереглася від загрози
Тепер в душі моїй морози
А серце стужа обливає
Спізнилась: вже тебе немає
Куди ж ти зник?..
Свидетельство о публикации №110082908052