Не можу згадати

Я не можу згадати як ти мене зрадив -
День той випав із пам`яті, став невагомий,
Та тепер я щоночі шукаю розраду
В товаристві з новим тимчасовим знайомим.

Я не можу згадати рис твого обличча
Вже фактично забула який ти і хто ти,
Та коли мене знов на побачення кличуть,
Я у кожному хлопцеві бачу сволоту.

Я не знаю тепер скільки часу минуло, -
Я забула тебе і давно розлюбила,
але часом так хочеться стерти минуле
І колиб ти помер - я була би щаслива))


Рецензии