Собi навпаки
чутно – у вушко зайшла
зниклого нитка-приблуда.
Вийшла – прозоріше скла.
Вийшло – її потягнули
голкою світла… думки.
Тільки, як біль зодягнули,
став я собі навпаки.
Гнався встигати за тінню,
рвався-горів – аби лист
плакав й дивився осінньо
на розшиття до золи.
Зорі до рук діставали,
небо черпало до дна,
більше хотілося мало
мати у пляшці вина.
Кожна піщина лічила
скільки мене прибуло.
Сохли слова, як дощило.
Мокли – коли запекло.
Грілися – думка диміла,
гралися – вітер ловив.
Сни не дивились на тіло,
втому пили з голови.
Дольками серце для долі,
в долю ввійшов і нема...
Як подобрію на колір –
жінкою стане зима.
Хай багатіє багаття,
в бідканні бовтне біда.
Зняте з харизми розп`яття –
чим був би хрест без Христа?
Де би молитва чекала,
з вірою брався ефес?
Страх не стискав би трипало.
В кожній душі – сто небес.
В кожному слові – надія,
вигнана з рота. І дощ
у завіконні чадіє
скільки в очах не полощ...
27 Серпня 2010
Свидетельство о публикации №110082800729
ныряю с головой в ощущения, получаю массу удовольствия, смакую каждую строчку.
А потом ещё долго сижу /приголомшена/ как Вам такое удаётся писать!!!
Спасибо!
Мила Московская 02.09.2010 11:06 Заявить о нарушении
Спасибо, Милочка,
С лю`
ЛЮ
Юрий Лазирко 02.09.2010 22:45 Заявить о нарушении