У не завтра 20-ть в рш в...

У неї завтра 20-ть віршів,
А ще три пари зайвих вражень.
І сон реальність перебільшує,
У ньго надто повноважень.

Скавчить у рамочці свобода.
В сміття істерики і нерви.
Начхати - модно,чи не модно,
Начхати - треба,чи не треба.

А дні чипляються за ночі
І горло здавлюють зухвало.
Вона вже плакати не хоче,
Його з полички заховала...
                25.03.2010


Рецензии