В дкрий мен Америку

відкрий мені Америку
відкрий мені очі
щоб стрибаючи м "ячиком
по вулицях
я не влипла в бруд
щоб по щокам текли сльозки
від різкого сонця
а не від різкого слова
щоб зустрівши на Соборній себе
я її впізнала
відкрий мені очі
відкрий мене очима
                14.04.2010


Рецензии