Неслухняне волосся драту до сказу

Неслухняне волосся дратує до сказу.
На наступній зупинці зостанеться біль.
Я не звикла на когось тримати образу
І читат бігборди в нічну заметіль.

А заморені поглядом й тишею руки
Полохливо ховаються в холод кишень.
Не чіпайте меня до наступного звуку -
Буде постріл. І я - це наступна мішень...
                4.03.2010


Рецензии