Давай слухати дощ!?

Давай слухати дощ!?.
Разом.
Поруч.
На відстані дихання,
Тіла тепла.
Не гадай і не думай -
Марно.
Поміч
Мені надто потрібна -
Надійна рука.
Мені надто потрібна
Дружня підтримка!
А послухати дощ -
То є тільки привід.
Я чекаю на тебе,
Моя "половинка":
З лабіринту "самотність"
Знайдемо вихід.


Рецензии