Три метри самотност

стіни мовчать перестануть
стану я з ліжка сповзать
і на підлозі зостанусь
буду самотність ковтать

заплаче трояннда в руці
росою подряпаних ран
та тінь промайне по щоці
кохання занедбанний храм

береги у самотності тануть
у імлі загубилась журба
по коліна у воду я стану
мов зажурена в тиші верба
Сергій Мат2010


Рецензии