Думки

Думки пливуть неначе вдаль,
Неначе в море – буйне і глибоке.
Пливуть,не знають що таке ні мука,ні печаль,
І чому мені так одиноко.
Не знаю відповіді я на це питання,
Якби я знала,то давно б знайшла.
А ще терзає мука усього незнання,
Що болем у життя моє ввійшла.


Рецензии