Подих-погляд

Я не був тим, ким ти хотіла, щоб я був.
І ти вже була не моя.
Мільйони
В небо прямуючих думок
Викрикують твоє ім'я.
Пройдуть роки
І про нашу колишню близькість
нагадає тільки твій, як завжди, особливий доторк.
Серцебиття ледь відчутне.
Моє жалюгідне життя
проходить в системі "подих-погляд"...


Рецензии