Я буду жити доки я пишу

Я буду жити доки я пишу
Бо вірш для мене з ритмом серця схожий
Я буду жити доки я пишу
Без творчості прожити я не можу

Я бачу світ цей в інших кольорах
І прози чую в вітрі рядки милі
Я буду жити доки я пишу
А перестану я писати у могилі


Рецензии
Браво!!! Браво!!! Браво!!!

Зубок Людмила Александровна   03.11.2012 01:30     Заявить о нарушении