Ти - те, що менi треба!
Знаєш, ти моя найкраща думка...
Я тобі шепочу в полу тьмі –
*Я тебе кохаю, тільки вір мені!....*
Знаєш, ти моя найкраща мрія...
Знаєш, я без тебе шаленію...
Знаєш, мені важко уявити,
Як без тебе буду жити...
Ти – довгий марафон!
Ти – мій найкращий сон!
Ти – моє власне небо!
Ти – те, що мені треба!
Ти – знаєш, я кохаю...
Ти – знаєш, я сумую...
Ти – знаєш, я не вмію...
Без кохання жити не умію....!
Знаєш, прокидаючись вночі,
Знову розумію – уві сні,
Ти до мене знов приходив,
Мої думки знов тривожив...
А якщо мене розбудять,
Я скажу твоє ім’я...
Хай мене не зрозуміють,
Та кохаю тебе я!
Ти – моє власне небо...
Ти – те, що мені треба....
Свидетельство о публикации №110082408978