В мо му пекл знову тихо

В  моєму  пеклі  знову  тихо,
Росте  береза  та  сосна.
Прикольно  у  самотність  диха,
Вплітаючись  з  небес  весна.

І відблисками струменіє скло,
Скрізь краплі падають дощем.
Стремтіло  серце болем  змокло
І  б’ється  в  грудях  дикий  щем.

Дивлюсь  в  майбутнє я  без  віри,
І  без  надії  на  любов.
Уранці  відчиняю  двері,
Щоб  в  світ себе вштовхнути знов.

В самотньому раю  усе  незмінно,
Неквапно плине тиха річка.
А на словах усе  відмінно,
Лиш долі, швидко мрякне свічка.
Сергій  Мат2010


Рецензии