Тихенько борсаюсь в багнюц

Тихенько  борсаюсь  в  багнюці
Гнучкий  маленький  та  не  черв
Нехай  живу  не  по  науці
Зубами  витискаю  нерв

Скриплю кістками  я  нестерпно
Завзятий  витривалий  гад
Тримаюсь курсу аж руки терпнуть
Кладу вітрило круто в  галс

Хай  проти  вітру  неможливо
Простіше  борсатись  в  багні
Та  це  суттєво  неважливо
Бо в серці майорять вогні

І  так  пливу супроти  течій 
На повні груди дмухаю в циклон
Я  потойбічні  бачу  речі
Та небу б'ю земний поклон
Сергій  Мат2010


Рецензии