Your love s been fallen

Your love’s been fallen,

Like raindrops, over my skin

Maybe you’re an Angel

And loving you would be a sin.

But I can’t change it,

My love’s undying.

I couldn’t stop love you,

I wouldn’t even trying!


Рецензии