Бутон

Я вирощую в собі бутон
трепетних почуттів до тебе.
Цвяхами-молотком
вішаю зрілі почуття картиною
на стіну.
Приходжу до тебе уночі
крізь сон
і голублю до ранку,
вкриваючи теплою ковдрою-тілом.
Дика усвідомленість
наших внутрішніх голосів
виганяє сіру мишу на волю.
Зголоднілими хижаками-сироїдами
ми стикаємось
у зворотніх пошуках один одного.
В темряві очі навпроти
виглядають інакше.
В цьому, удень звичному, погляді
чуттєвості більше;
у розкуті щупальця
перевтілюються пальці.
Гарячі дотики розганяють кров.
Вона під тиском не витримує
і здається у полон конвульсіям
струму,
впадаючи у спогади-сон
ще до того,
як все закінчиться
і один з одним нас поруч не буде.
Лише наш бутон,
спільний, обопільно улюблений. (24.08.2010)


Рецензии
нет слов. ЗдОрово!
очень чувственно-фантастично!
и реально - при всей нереальности :)

Костинский Андрей   26.08.2010 00:06     Заявить о нарушении