Роздуми!

ЧОМУ ТАК ГІРКО НА ДУШІ,
ЧОМУ ДОЛАЄ СМУТОК,
Я ДУМАЮ ЩО ЦЕ,
ДУШІ МОЇЙ СПОКУТОК

НІХТО НЕ ХОЧЕ РОЗУМІТИ
ДЕ ПРАВДА, ДЕ ОБМАН,
ЧОМУ БЕЗДОМНІ ДІТИ,
ЧОМУ ХТОСЬ НАРКОМАН

УСІМ НА ВСЕ НАЧХАТИ
ВСІ ДУМАЮТЬ ПРО ТЕ:
КОГО?ЯК?ОБМАНУТИ
ПОКА ВИ ВСІ СПИТЕ..!

І НІЧОГО ШУКАТИ,
У ЦЬОМУ ЗАБУТТІ,
ДОКИ НЕ БУДЕ БОГА
У ВАШОМУ ЖИТТІ !


Рецензии