Утеп киткэн гомерне жэллэргэ ярамый

Тэрэзэ артында
наратлы иртэ йоклый.
Саф чиста хава
минен кунел ятлый.
Сузыла сузыла
рэхэтен курэм.
Ярый йоклыйлар
тынгысыз уйлар.
Нарат хисе белэн
мина кочлэр керэ.
Шундый гэжэп
матур уйлар килэ.
Питрау коне уткэч
кошлар бик сайрамый.
Утеп киткэн гомерне
жэллэргэ ярамый.


Рецензии