Кайнар Сарман кызлары

Кара кузле, кара кашлы
Кайнар Сарман кызлары.
Югалтым  дусларым башны.
Эйтэр бутэн сузлэрне.

Карасалар калтырата.
Суларга кергэн кебек.
Эй йорэгем ни эшлисен.
Казалды зэхэр кылчык.

Кара кузле, кара кашлы.
Кайнар Сарман кызлары.
Йокылар кайда югалды.
Чутлап ятам казларны.

Бер, ике,оч, дурт каз.
Чутласанда булыр аз.
Куз алдында шул кызлар.
Югалды бутэн сузлэр.


Рецензии