I don t believe you, when you cry...

I don't believe you,
When you cry.
I favourite new,
When I fly.
I want to be free,
I shall ruin Itself.
Give luck for me,
I want to live myself!
In my dreams I lonely.
I don't run from you,
I depart only.
My passion don't stew...
I don't believe, why,
By unhappy love?
Good luck and good-bye!
Predict my move!


Рецензии