Хто король?

Якщо леви - королі,
То чому ж нема корони
На їх мудрій голові?

Може, королі - то інші:
Трохи менші, трохи більші?

А якщо король - це слон,
Де ж тоді великий трон?

А якщо король - свиня,
То чому її обрали,
Може просто навмання?

Може, який небудь птах?
Ні, то в мене вже потроху
Починає їхать дах.

А якщо король не знає,
Що таке звання він має?


Рецензии