воздух - чистый яд
вони були мертво-бліді
очі, величезна сила
в мене стікали, як дурний хміль
як дурна горілка, яка вогнем спалахнула в горлянці
мовчки йшли по трапеціям
мовчки ходили по долоням міст
мовчки падали
рахували хвилини
час йшов
твох долоні були мертві
бліді
як вітки сухі
я вже не міг нічого зробити
Свидетельство о публикации №110082005993